Zoeken op postcode

Autobedrijf Wout Zieleman

Autobedrijf Wout Zieleman

7.5 / 10.0
(1 stem)
Burg. Backxlaan 206
7711AL Nieuwleusen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0529481288
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtwout@autozieleman.nl
1 3.7727272727273 1 7.5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Werkplaats

Dankzij vakbekwame monteurs en zeer goede test- en afstelapparatuur zijn wij in staat om reparaties uit te voeren voor alle merken auto’s tegen een goede prijs. Ook beschikken wij over nieuwe uitleesapparatuur en kunnen zo alle merken auto’s uitlezen.

Om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden volgt ons personeel regelmatig bijscholingscursussen. Dit is van groot belang, omdat de auto-industrie niet stil zit. De laatste jaren heeft bijvoorbeeld de ontwikkeling van elektronica een vogelvlucht genomen.

Verder hebben wij een goed gevuld magazijn. Hierdoor hebben we vele onderdelen in huis, waardoor wij u vaal nog sneller van dienst kunnen zijn.


Airco Onderhoud

STEK-ERKEND EN DAARDOOR THUIS IN ALLE MERKEN

Onderhoud van het airco-systeem wordt vaak vergeten.
Uw airconditioning dient ieder jaar een keer gecontroleerd te worden.
Lekkage en dus verlies van het circulerende koudemiddel verslechtert uw systeem snel en een defect airco-systeem kost u toch al snel zo'n  € 500,-.

Maak bij ons een afspraak of vraag om deskundig advies.

Ruitschade Neem bij ruitschade altijd direct contact met ons op. Wij kunnen uw ruit op vakkundige wijze vervangen, om uw veiligheid te garanderen.
Een ruit met een kleine beschadiging kan echter uitstekend worden gerepareerd met een speciale hars. Zorg er wel voor dat u er op tijd bij bent, want door de druk en door bijvoorbeeld vorst kan een kleine beschadiging tot een breuk leiden.

Als uw ruit zwaar beschadigd is, moet deze natuurlijk zo snel mogelijk in zijn geheel vervangen worden.  Wij regelen dan de complete financiële afhandeling.

Haal en breng service

U kunt gebruik maken van een unieke haal en breng service bij reparatie of onderhoud aan uw auto.

Wij regelen dan het volgende voor u:


·         Uw auto wordt gehaald en weer terug gebracht

·         Uw auto wordt netjes gewassen in ons Carwash Center met het super carwash behandeling ter waarde van € 15,- en dan weer bij u terug gebracht

Gratis vervangend vervoer

Heeft u uw auto bij ons in onderhoud en wilt u wel blijven rijden? Wij hebben 5 auto’s ter beschikking gesteld waarvan u dan gebruik kunt maken. Allen de brandstof kosten zijn voor uw rekening. Zo ziet u: Wij houden u mobiel!occasions
Al onze auto’s staan op pagina 1 van de zoekmachines!

Doordat wij 30 jaar lang ervaring hebben in het autovak, altijd zorgvuldig inkopen bij dealer bedrijven en te werken met kleine marges zijn wij in staat om onze auto’s scherp aan te bieden. Onze auto’s staan op de eerste pagina’s van de zoekmachines zoals autotrack, autotrader en autoscout tegen messcherpe prijzen. U moet dan wel sorteren op een vergelijkbaar bouwjaar, met vergelijkbare kilometerstanden en uitvoering. Kijk en vergelijk en u zult bij ons geld besparen.
Specialist in jong gebruikt!

Waarom een nieuwe auto kopen? Koop een jong gebruikte auto en bespaar zo ook duizenden euro’s. Vaak zit er op deze auto’s nog fabrieksgarantie en anders krijgt u die er gewoon bij! Ook zorgen wij ervoor dat onze voorraad grotendeels bestaat uit jong gebruikte auto met een maximum van 120.000 km. Op dit moment hebben wij een voorraad van 75 gebruikte auto’s.
BOVAG erkendHoe herkent u een bij BOVAG aangesloten bedrijf?
Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm, dan mag het onder de       BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.  Wij bieden u de mogelijkheid om een occasion aan te schaffen voor een:

Full service prijs:

* 6 maanden BOVAG garantie
(bij aankoop van een gebruikte personenauto vanaf € 4.500,-)
* Bij auto's jonger dan twee jaar is de auto tevens voorzien van fabrieksgarantie
* afleverbeurt waar de auto volgens het onderhoudsschema aan toe is
* BOVAG Garantiepas (inclusief NAP historie)
* APK keuring
* Volledige was- en poetsbeurt

of een:

Netto meeneemprijs:

* APK keuring mogelijk tegen gemaakte kosten (vraag naar de voorwaarden)
* Inruil mogelijk tegen handelsprijs
* Geen garantie

Wasstraat


Sinds dat wij in 1997 begonnen zijn met het enige Carwash Center in Nieuwleusen en omgeving zijn onze wassingen verdubbeld.  Onze machine kan 30 auto’s wassen in een uur tijd. De machine kan aan meerdere delen van programma’s tegelijkertijd afwerken. Het is dus mogelijk dat een auto wordt voor behandeld, een andere wordt gewassen, nog een andere wordt in de hete was gezet en nog weer een andere auto wordt gedroogd. Door deze multifunctionele machine te plaatsen zal een probleem als lange wachttijden verleden tijd zijn.

Wat maakt onze wasstraat nou zo uniek?


·         Extra service handmatig voorwassen met een hogedrukreiniger van 150 bar

·         Hoge snelheid die niet ten koste gaat van de kwaliteit

·         Een 25 meter lange ketting baan die het mogelijk maakt om 4 auto’s tegelijkertijd te wassen
Wasboxen

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw auto zelf te wassen in onze 2 wasboxen.
Gratis stofzuigenNa dat u uw auto heeft gewassen kunt u gratis gebruik maken van de stofzuigers en speciale mattenklopper.  Openingstijden:
Ma. - vr. 08.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 08:30 tot 19:00 uur


Kenmerken

Auto onderdelen:
Auto banden
Caravanbanden
Lichtmetalen velgen
Schokdempers
Uitlaten
Winterbanden
Garage diensten:
APK
Auto reparties
Auto uitlijnen
Grote beurt
Inbouwen roetfilter
Kleine beurt
Lekke band reparatie
Remmen testen
Roetmeeting
Vervangen remmen
Vervanging katalysator
Soort garage:
APK-keuringen
Auto onderhoud
Auto reparatie
Auto schade herstel
Bovag occasions
Occasions

Reviews

Plaats een review
|
Waanzinnige service
Tweedehands auto gekocht bij Zieleman. De dag dat ik de auto ophaalde bleek dat hij toch niet helemaal goed liep. De auto is opgehaald en volledig herzien, nagekeken en hersteld. De motor bleek defect, en alles is vervangen en volledig opgeknapt. Ik kreeg een leen auto mee. Wat een service! Het heeft ze enorm veel tijd en geld gekost, maar ik kreeg de garantie die erbij zat zonder enig probleem. Heel fijn is dat er een garage en een autowasserij bij zit. Je auto wordt brandschoon opgeleverd. Ik zou iedereen aanraden een auto hier te kopen!
Service klantvriendelijkheid prijs-kwaliteit nagekomen afspraken aanbod auto's
communicatie
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Garage Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy statement - FAQ - Garage Aanmelden - Contact