Zoeken op postcode

Classic & Sportcars Hofman

6.1 / 10.0
(3 stemmen)
Rodenburg 1
9351PV Leek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
53.1705556.373355
3 3.0617283950617 9 6.1
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Verkeerde voorstelling van zaken
ojuist 500km op en neer gereden voor een GMC van. Volgens foto's en beschrijving een zo goed als nieuwe perfecte auto. De heren wisten dat wij van zo ver kwamen maar waren toch vergeten te melden dat de auto niet eens loopt. Ze hadden mijn telefoonnummer, ze hadden even kunnen bellen. De auto zag er ook veel slechter uit dan op de foto's, keurig om alle slechte plekken heen gefotografeerd. Voor mij geen tweede keer.
Mooie zaak
Geen respect voor (potentiele) klanten. Wel mooi praten, maar daar koop je niets voor.
Waardering:
1.0 2.0
|
Uitkijken geblazen
Een klant van ons kocht een Vw bus bij deze firma. De bus is door dit bedrijf gekeurd in september 2015 en tekoop gezet. Onze klant kocht hem eind januari 2017. De rechter ophanging is zo ver weggerot dat de weg opgaan met deze bus levensgevaarlijk is. Het is zelfs een wonder dat ze van Groningen naar Delft zijn gekomen zonder ongeval. Okee..in het koopcontract staat opknapper en dus kan de koop niet ongedaan worden gemaakt maar de door Hofman gemaakte keuring stelt dus niets voor. Ik nodig RDW uit om dit bedrijf eens nader en vooral vaker te inspecteren. Opknapper blijkt afknapper. Zo ga je niet met klanten om heren Hofman in Leek!
Geen
Zie boven! U bent gewaarschuwd, neem bij aankoop iemand mee die er verstand van heeft, dit kunt u een hoop ellende besparen.
Waardering:
1.0 2.0
|
weg blijven
Omschrijvingen van voertuigen kloppen niet. Je word misleid met slechte foto's en misleidende informatie om verleid te worden een grote afstand te rijden voor een aanbieding die niet is wat ze zeggen. Juiste en volledige informatie vooraf weigeren ze te geven. Achteraf denk ik ook.
geen,
je rijd mogelijk vele kilometers om er achter te komen dat je bedrogen word, dat de auto bij lange na niet is wat men beweert.
Waardering:
1.0 2.0
|
Leuke zaak!
Tevreden zaken gedaan en erg blij met onze oldtimer!
Mooie collectie, deskundig advies
Waardering:
4.0 8.0
|
NOOIT HEEN GAAN!!!!
200km gereden om een wrak te bekijken. De foto's zagen er goed uit echter bleken deze al meer dan 10 jaar oud. Het roest liep tussen de banden vandaan maar ik kon er gewoon mee naar huis rijden. Maar de prijs was nog steeds de prijs van 10 jaar geleden. op het terrein stond alleen maar zooi als het een autosloperij zou zijn had ik het ook gelooft.
Verkoper wilde de auto niet ff starten gelukkig maar anders was de ramp helemaal niet te overzien.
Geen eens koffie gehad
Waardering:
1.0 2.0
|
NOOIT HEEN GAAN!!!!
Ik schrijf nooit recensies, maar iedereen moet gewaarschuwd worden voor dit bedrijf: Hofman in Leek. Aangezien de vraagprijs voor de mini erg hoog was, besloot ik een keuring te laten doen door een afhankelijk bedrijf. Hofman stemde hiermee in, op voorwaarde dat zij de afspraak mochten maken, met als reden dat zij het erg druk hadden en de afspraak wilden inplannen. Wat zij er niet bij vermeldden, was dat degene die de afspraak maakte, ook het rapport toegestuurd zou krijgen. zo konden zij alles in het rapport veranderen en pas daarna aan mij laten zien. weg 350 euro. Ik had toen al moeten beseffen dat dit geen goed bedrijf was, maar in mijn enthousiasme heb ik de mini toch gekocht. Ik kreeg overigens de Mini mee met een lege tank. Een week na aankoop kon ik niet meer wegrijden omdat er een bepaalde lek zat bij de olie waardoor de auto stopte met rijden. de auto werd na veel gebel pas na zes weken opgehaald. Toen ik zei dat ik het wel erg lang vond duren, werd ik lelijk afgesnauwd. Dat ik anders zelf maar een oplossing moest gaan bedenken. Na twee weken kon ik hem weer ophalen met wederom een lege tank. Daarnaast lekt het dak en was de uitlaat binnen een half jaar kapot, omdat deze te oud was. Al met al een waardeloze service en heb ontzettende spijt dat ik daar een auto heb gekocht
Waardering:
1.0 2.0
|
Dik tevreden!
Begin April Onze tweede auto hier gekocht, wederom dik tevreden omtrent behandeling en service!
Super collectie, vriendelijk personeel en afspraken keurig nagekomen.
Niet de goedkoopste maar wel zeer goed!
Waardering:
4.0 8.0
|
Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen; ik wel.
Een ezel stoot zich in het gemeen geen tweemaal aan dezelfde steen. Ik wel. Tweemaal heb ik een oldtimer gekocht bij Hofman. Beide keren was ik onder de indruk van het auto-paleis en de vriendelijke bediening. Beide keren een auto gekocht in goed vertrouwen. Maar beide keren voelde ik me naderhand bekocht. De auto's bleken veel slechter dan beschreven en gezegd. Dat bleek uit eigen waarneming tijdens gebruik en ook als ik een andere garage naar de wagens liet kijken. Ik begrijp dat je een oude auto koopt en ik had natuurlijk beter moeten opletten, maar het slechte gevoel blijft. Geen aanrader!
Prachtige autoverzameling. Vriendelijke bediening.
De beide auto's die ik bij Hofman heb gekocht bleken achteraf veel slechter dan beschreven en gezegd.
Waardering:
1.0 2.0
|
Prima bedrijf Hofman te Leek
Na een onverwachts bezoek aan Hofman te Leek hebben wij een cabrio gekocht. Wij hebben hier een bijzonder prettige ervaring aan over gehouden. De inruil is goed geweest en zelfs boven verwachting. De service en de duidelijke afspraken welke van te voren worden gemaakt zijn reeel. Ik kan de garage in Leek aanbevelen wanneer je op zoekt bent naar een niet alledaagse auto alhoewel.........deze staan er ook. Bedankt voor een goed gevoel. Monique
Prettige gesprekspartners. Duidelijke afspraken.Kwaliteit.
Zo niet te bedenken.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Wierenga(7.6/10.0)0.5km
Leek - Industriepark 29
 
 
Autoschadebedrijf J.J. Gevers(8.0/10.0)0.9km
Leek - Kamerlingh-Onnesstraat 14
Garage diensten: Reparatie, Restauratie, Spuiten, Verhuren, ...
 
 
Hummel(8.2/10.0)1.4km
Leek - Lorentzpark 28
Garage diensten: Leasing, Reparatie
 
 
Koen Mulder Auto's(7.8/10.0)2.1km
Leek - Mulderspark 8A
 
 
autobedrijf van Wijk(8.0/10.0)2.1km
Leek - Auwemalaan 150
Dealer-inruilauto'sAutobedrijf van Wijk is een door Rijksdienst van Wegverkeer erkend bedrijf. Het bedrijf is sinds 1993 actief in de autobranche. Er worden voornamelijk dealer-inruilauto’s verkocht. Dit zijn auto’s die door een auto dealer worden ingeruild, en niet van hun eigen merk zijn.De...meer...
Garage diensten: Auto reparties, Grote beurt, Kleine beurt, Lekke band reparatie, ...
Soort garage: Auto reparatie, Bovag occasions, Occasions
 
 
Veenhuizen Bedrijfsauto's(8.0/10.0)3.2km
Boerakker - Boerakkerweg 1
Veenhuizen bedrijfsauto’s bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar, in 1978 zijn wij gestart met de verkoop en export van alle merken en typen bedrijfswagens tot 3500 kg.   Vanaf 2004 houden wij ons ook bezig met de reparatie en verkoop van personenauto’s daarnaast  zijn wij gespecialiseerd in de...meer...
Garage diensten: Auto reparties, Financiering, Keuring, Werkplaatsafspraak, ...
Soort garage: APK-keuringen, Auto onderhoud, Auto reparatie, Bovag occasions, ...
 
 
Dijkhuizen & Zn Berend(8.2/10.0)4km
Niebert - Molenweg 25
 
 

Plaatsen in de buurt

Boerakker - Enumatil - Marum - Niebert - Niekerk Grootegast - Peize - Roden - Roderesch - Zevenhuizen Zh - Zuidhorn
Garage Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy statement - FAQ - Garage Aanmelden - Contact