Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

Garage van Dijk

8.5 / 10.0
(12 stemmen)
Spaceshuttle 6A
3824ML Amersfoort
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0334569191
52.1966475.392745
12 4.2658227848101 14 8.5
Gemiddelde waardering uit 12 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Goed, eerlijke garage
Alles verloopt zoals beloofd en afgesproken (ook qua kosten), zoek altijd de voordeligste oplossing. Bij ieder probleem wordt er een goedkope oplossing gevonden. Een zeer fijne garage waar je het gevoel hebt dan je niet wordt belazerd met wazige vernieuwde onderdelen.
vakkundig, op tijd, duidelijke kostenplaatje, onderdelen die nog een jaartje mee gewoon laten zitten. Alleen vervangen wanneer het nodig is.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
een eerlijke, warme garage
Via zijn neef van de BX-club ben ik 15 jaar geleden met Eugene in aanraking gekomen. Sinds ik mijn Xsara bij de Citroëndealer kocht en liet onderhouden en de prijzen daar me toch veel te hoog werden, ben ik na een paar jaar afwezigheid weer helemaal terug bij Garage van Dijk. Met 2 auto's. Ook mijn MX-5 breng ik daar. Weliswaar 47 minuten fietsen naar mijn woonplaats, maar de kosten zijn zo prettig dat ik dat er graag voor over heb. Ik had 3 kapotte draden in de draadboom van de rechtervoordeur van de Xsara, waardoor het raam niets meer deed. Tevens moest de achterbumper vastgezet worden. Bij de Citroëndealer €343,-, want een nieuwe kabelboom, maar bij Van Dijk zijn ze wél creatief, dus er werden wat langere draden tussen gesoldeerd en totaal kostte me dat €62,-. Keuze is dan niet meer moeilijk. Uiteraard heb ik de factuur van Van Dijk gemaild naar de dealer. Ter lering. Als mensen hun hele dure Duitse bolides in de handen van Van Dijk durven geven ter onderhoud, dan zal hij wel verstand van zaken hebben. Gelukkig heeft hij nu meer mensen rondlopen, waardoor je sneller terecht kunt. Dat komt de rust in het bedrijf ten goede. Wat niet vervangen hoeft te worden, dat doet hij ook niet. Eugene is één van de meest rechtschapen mensen die ik ooit ben tegengekomen. Ik heb hem en zijn bedrijf zeer hoog zitten. Er wordt wat af bedonderd in de autobranche. Eugene laat zien dat eerlijkheid loont.
Gratis leenauto, bereikbaarheid, service, inlevingsvermogen, eerlijkheid. Zoek niet verder. Garage Van Dijk, daar wil je nooit meer weg.
Voor mij net wat te ver. Maar toch kom ik er. Op 1 km afstand van mijn huis zit ook een goede garage, maar die is me veel te duur. Dan maar 47 minuten fietsen. En vanwege mijn afstand tot Van Dijk zou de openingstijd tot 18:00 uur mogen. Maar goed, hij is nu al een half uur langer open dan veel andere garages.
Waardering:
5.0 10.0
|
De Beste en sympathiekste monteur van half Nederland
Eugene heeft het altijd druk, maar nooit te druk om geen aandacht aan je te geven en jouw auto probleem op te lossen. Ik ben daar altijd welkom en spoedjes zijn daar ook welkom. Maar beste mensen, Eugene blijft een geweldige man met zijn sympathieke personeel die hij daar goed mee omgaat. Elk reparatie verteld hij waarom het gedaan moet worden. Ook de kosten bespreekt hij met ons. Denkt met ons mee en komt met een oplossing. Donny een van zijn personeel is heel behulpzaam en meedenkend. Hij ziet de probleem en verteld hoe zij het gaan oplossen. Samen met Eugene zijn zij een goed team die weet hoe met auto's om te gaan en de problemen op te lossen.
Eugene neemt tijd voor jou problemen, ondanks dat hij druk is. Belt op als de problemen groter zijn dan mijn budget. En komt met een oplossing. De beste die er is en eerlijk met zijn prijs/onderdelen.
Kan er nog geen vinden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen Espresso omgeving maar hard werken en echte vakmensen
Bij van Dijk geen espresso, cappucino maar verstand van auto's. Vol, druk en smeer middelen en zoals een echte garage hoort te ruiken. Hier leven ze auto's dus aanrader!
Alles! vakmensen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar
Sinds ik kennis heb gemaakt met garage van Dijk, ben ik niet meer bang om 'genomen' te worden bij apk of reparatie. Maakt tijd voor spoedjes, is zelfs zo sympathiek om een occaison die ik wil kopen eerst ff voor me op de brug te zetten en na te kijken op de technische staat. Vriendelijk personeel.
zie boven
geen noemenswaardige
Waardering:
5.0 10.0
|
De beste garage in Amersfoort en omstreken
Ik kan me vinden in de verhalen van alle bovenstaande recensenten, behalve in die van van Wandelen. Eugene is druk, dat is waar (en in mijn ogen is dat dus geen slecht teken!) maar hij heeft nog nooit slecht werk afgeleverd! En altijd tegen een zeer redelijke prijs.
Kundig, vriendelijk, doet nooit teveel maar ook niet te weinig
De drukte. Hij heeft niet altijd meteen plaats, maar is altijd bereid om (indien nodig) je te helpen bij een spoedje.
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfect meedenken, eerlijke prijs en altijd een big smile!
We komen al jaren bij van Dijk en zijn er ontzettend blij mee. Je hoeft niet te controleren wat er gerepareerd is, dat is gewoon goed gedaan, niets te veel en niets te weinig,
Alles is perfect! Echte aanrader, we verwijzen ook iedereen door! Eugene plaatst goede banden, hij laat zich niet verleiden om dure merkbanden te plaatsen als dat niet nodig is en als dat geen meerwaarde voor de klant oplevert. Prijs is heel goed, altijd een gulle lach en meedenken met de klant.
Er zijn geen minpunten.
Waardering:
5.0 10.0
|
perfecte garage met een perfecte eigenaar.
Ik kom al enkele jaren bij garage van Dijk en ik heb iedere keer weer de indruk dat hij verder kijkt dan een anderegarage. Hij denkt met de klant mee en wat niet nodig is, wordt niet gedaan. Dat heb ik wel anders meegemaakt.
Aandacht en vakwerk en een persoonlijke behandeling
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima (goedkope) garage
Klant sinds een paar jaar. Hij is is altijd erg druk maar altijd bereidt te helpen als je een spoedje hebt. Dit is 1 van de eerste garages waar ik nog NOOIT het gevoel heb gehad dat ik werd opgelicht.
Deskundig. Bereidt de goedkoopste (en toch goede) oplossing te vinden. Altijd prettig en beleefd personeel. Goedkoop
Hij zit erg vol.
Waardering:
5.0 10.0
|
slecht!
jaren bij deze garagist geweest en veel onnodige kosten,zo bleek later. Eigenlijk is geen enkele reparatie of vervanging behalve enkele banden i.h.k.v. een APK goed uitgevoerd. De man heeft het ofwel veel te druk ofwel onvoldoende bekwaam personeel. In ieder geval altijd heel gehaast en gestrest.
vervangend vervoer en na lang zeuren krijg je ook de kentekenpapieren mee, want anders een risico op een bon!
jaren bij deze garagist geweest en veel onnodige kosten, zoals een net vervangen ruitenwisser die vervangen werd bij een APK. Een dekplaat die ik verloor en onder de uitlaat was aangebracht. een uitlaat die door een belachtelijk lange schroef over de weg schuurde enz. Een koppelingskabel die binnen een jaar brak na reparatie en onbeschofte behandeling nadien bij brengen voertuig. Andere garagehouder trof een rommeltje aan vwb 2e koppelingskabel met bedrading die niet deugde. Zou ook een nieuwe koppeling nodig (voor vele honderden euro's) hebben terwijl dit niet het geval was. Hoop reparaties door de jaren heen en kennelijk velen niet direct nodig en in ieder geval beter uit te voeren. Niet meer terug, terwijl ik eerst net zo lovend was als alle anderen die ik hier terug lees. De man heeft het veel te druk met te weinig goed geschoold personeel naar ik vermoed. Gehaat mannetje en veel stress, naast op gegeven moment gewoon onbeschoft gedrag. Bracht mijn voertuig op zaterdag, want ja dat kon, maar zaak toen gesloten. Meneer zat te werken op kantoor en wat dachten wij wel niet, want meneer werkte 40 uren in de week en ja ik kon de auto toch gewoon daar voor de garage neerzetten. Had allemaal anders uitgelegd kunnen worden en zeker vwb de bejegening want ronduit obeschoft!!! Kost je geld dat je kunt besparen. Jammer.
Waardering:
1.0 2.0
|
Sympathiek
Voor mij geen "merk"-garage! Hoewel wat kleinbehuisd verricht garage van Dijk prima werk en zijn de kosten voor onderhoud en reparatie lager dan de "grote" garages.
Deskundig, eerlijk, sympathiek, acceptabele kosten, meedenken.
Klein (en 's winters koud).
Waardering:
5.0 10.0
|
De beste, de sympatihiekste en meest vakkundige garage!
Sinds 4 jaar vaste klant van van Dijk. Van Porsche tot camper tot gewone auto, hij weet er alles van en geeft een eerlijk advies en staat voor een perfect onderhoud en de juiste reparatie. Altijd voor een heel eerlijke prijs. De beste!
Zeer vakkundig en neemt de tijd voor je.
Wat rommellig. Mag best een groter pand nemen.
Waardering:
5.0 10.0
|
bij Van Dijk haalt je auto de 300000
Bij Van Dijk haalt mijn auto (pas 15 jaar oud) dit jaar de 300 000.
Van Dijk kijkt verder dan de verplichte APK. Met vakkundige reparatie en advies gaat mijn auto dit jaar over de 300 000. En daarna? Gewoon ieder jaar terugkomen!
geen (of je moet het een bezwaar vinden dat je nooit een porsche meekrijgt als vervangende auto)
Waardering:
5.0 10.0
|
prettige en vakkundige behandeling
Op een prettige manier wordt geadviseerd wat echt nodig en wat wenselijk is voor een reparatie.
Bij een reparatie wordt het kostenaspect voor mij als klant positief in beeld gebracht. Hierbij staat de kwaliteit van eventuele nieuwe onderdelen voorop. Na uitvoering van een reparatie wordt de rekening per post toegezonden. Nazorg wordt snel en meestal kosteloos uitgevoerd.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Autobedrijf Henk Boshart(8.6/10.0)0.2km
Amersfoort - Kosmonaut 23E
 
 
K&K Auto's(8.0/10.0)0.2km
Amersfoort - Kosmonaut 9
Garage diensten: Financiering, Reinigen
Soort garage: APK-keuringen, Occasions
 
 
Autobedrijf Piet Smint(8.2/10.0)1.5km
Hoogland - Zevenhuizerstraat 93
Garage diensten: Monteurs, Onderhoudsbeurt, Reinigen, Reparatie, ...
Soort garage: APK-keuringen, Occasions
 
 
Autobedrijf Berry Smink(7.8/10.0)2.7km
Hooglanderveen - van Tuyllstraat 30
Onze openingstijden zijn: ma-vr 8.00 tot 17.30 en op za van 9.00 tot 12.00 U kunt bij ons ook terecht voor leasing/trouwautoverhuur en nieuwe scootmobielen van het merk Freerider. Gratis leenauto's ter beschikking....meer...
Garage diensten: APK, Roetmeeting, Vervangen remmen, Vervanging katalysator, ...
Soort garage: Auto onderhoud, Auto reparatie, Auto schade herstel, Occasions, ...
 
 
Volkswagen Camper Centrum(7.8/10.0)3.1km
Amersfoort - Basicweg 5
Garage diensten: Onderhoudsbeurt, Reinigen, Reparatie, Werkplaatsafspraak, ...
Soort garage: Occasions
 
 
A Ham & Zn Autobedrijf(7.6/10.0)3.6km
Amersfoort - Nijkerkerstraat 27
Garage diensten: Keuring
Soort garage: Occasions
 
 
Auto Chicar(7.6/10.0)3.6km
Amersfoort - Vanadiumweg 23
 
 

Plaatsen in de buurt

Achterveld - Baarn - Bunschoten Spakenburg - Hoevelaken - Hoogland - Hooglanderveen - Nijkerk Gld - Nijkerkerveen - Soest - Terschuur
Garage Spot is onderdeel van Xind-Media - Privacy statement - FAQ - Garage Aanmelden - Contact